Regali un tast de la nostra gastronomia!

Xec regal: Menú degustació

Al hotel restaurant l’Algadir del Delta apostem per la gastronomia de la nostra terra amb productes de proximitat, frescos i receptes tradicionals del Delta de l’Ebre, no obstant, no rebutgem mai a innovar i desafiar els seus sentits amb nous elements, receptes i productes.

El delta ens proporciona aliments de tot tipus, marisc, carn i peix d’entre d’altres, però si hi ha un ingredient que sense dubte es l’estrella del nostre rebost és l’arròs i les nombroses maneres de cuinar-lo.

Regalant el nostre menú degustació regalarà la gastronomia de les terres de l’ebre i la cultura vitícola de les comarques del voltant (D.O. Montsant, Terra alta i priorat)  fent de l’apat una experiència gastronòmica imprescindible.

Començarem amb uns snacks de la casa, per continuar amb uns entrants amb base de producte de proximitat, per arribar al plat principal; l’arròs, com no. Per acabar, el postre i una degustació de formatges catalans, i acompanyarem el cafè d’uns “petit fours”, tot maridat amb qualsevol dels vins de la nostra carta.

El preu per persona és de 37€. Begudes no incloses en el menú.

SUBIR