×
PREV
NEXT

Sostenibilitat / Ecolabel

El 2011 l’Hotel l’Algadir del Delta es converteix en el primer hotel de Catalunya en certificar-se amb l’etiqueta ecològica europea Ecolabel. Aquesta indica que l’hotel ha complert uns requisits ambientals selectius, transparents i que té suficient informació i base científica perquè els consumidors i usuaris puguin escollir aquells productes i serveis que l’incorporen.

L’Algadir del Delta pren mesures per utilitzar fonts d’energia renovables, estalviar llum i aigua, reduir residus i millorar el Medi Ambient local.

Aquest compromís amb la sostenibilitat ens va dur a certificar-nos amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. Hem estat treballant i col·laborant amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, per a contribuir al desenvolupament del turisme sostenible.

L’Hotel l’Algadir del Delta aposta per una oferta de turisme de naturalesa, especialment pel turisme ornitològic, basat en un compromís de responsabilitat social i ambiental. Entenem el turisme de naturalesa com “aquell que satisfà les necessitats dels turistes actuals i de les regions de destí, al mateix temps que protegeix i garantitza l’activitat de cara a un futur” (OMT, definició de Turisme sostenible).

La nostra proposta intenta minimitzar els impactes negatius del turisme sobre el Medi natural i maximitzar els positius, aplicant a tal fi criteris globals de sostenibilitat en la seva planificació de desenvolupament.

Valoritzem el nostre patrimoni natural, especialment el recurs viu que suposen les aus com a indicadors i elements motivadors.

Impliquem als nostres veïns, col·laboradors i proveïdors en millorar l’atenció a aquest turista de naturalesa.

Entenem que sols les ofertes ambientalment responsables i sostenibles, amb professionals conscienciats i ben formats, poden evitar reduir els impactes contribuint a la conservació del Medi natural, especialment les aus i els seus habitats, i al desenvolupament rural de la nostra terra.

La nostra filosofia de treball, compromesa amb el medi ambient ha fet que l'Hotel Algadir hagi rebut diferents reconeixements:

Menció especial com a millor allotjament petit en els primers premis de Turisme sostenible de Catalunya (2013).

Nominació als premis ENDESA de Construccions Sostenibles (2013).

Menció especial als premis EUROPARC a empreses turístiques compromeses amb la sostenibilitat ambiental (2014).

PLATINUM ECOLIDERES de tripadvisor, màxim reconeixement a empreses sostenibles (2014).

Reconeixement honorífic al millor projecte en sostenibilitat i rehabilitació Hotelera en campaña per executar (FITUR 2016).

 

TOP