×
PREV
NEXT

Exclusiu web! Introdueixi el codi DECMARÇ17 a la seva reserva, i gaudeixi d’un 10% de descompte en el seu allotjament durant aquest mes.

El Delta

El Delta de l'Ebre ofereix un marc de naturalesa incomparable, únic i singular. Un paisatge d'una gran riquesa biològica que reuneix una diversitat de fauna i flora d'un valor incalculable.

Extensió

Els seus 320 km² de superfície, el converteixen amb l'hàbitat aquàtic més extens de Catalunya i representa un enclavament de vital importància dins de les zones humides del mediterrani.

Poble Nou del Delta

El Poble Nou del Delta, és una localitat que pertany al municipi d’Amposta (Catalunya). Fundat l’any  1956 per l’Institut Nacional de Colonització amb el nom de Villafranco del Delta. Nom que va ser canviat per l’actual al 2003.

El poble es caracteritza pels seus carrers enjardinats, les cases típiques amb pati interior. Capítol a part mereix la gastronomia que ofereixen els seus restaurants.

Si us agrada la natura, a les Terres de l’Ebre hi trobareu extenses i trenqui-les platges, els espais verges del Parc Natural del Delta de l’Ebre o les muntanyes esquerdades del Parc Natural dels Ports.

Si preferiu descobrir el patrimoni, podreu optar per visitar les pintures prehistòriques declarades Patrimoni de la Humanitat o fortificacions imperials construïdes pels àrabs, així com temples.

La cultura popular, un passeig per els pobles mariners o les viles de muntanya, us ajudaran a copsar el caràcter de la gent i descobrir la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Visitar la web del parc natural

TOP